Wie speel ik?

Ik heb een groot aantal karakters als concepten uitgewerkt. Ik ben dan ook in staat aan bijna iedere vraag te voldoen.

Zo kan ik in de rol van Aye de schalkse charlatan  neerzetten, die mensen vermaakt tijdens beursen, feesten, braderien, festivals, Aye kent prachtige middeleeuwse verhalen. Waar Aye is wordt gelachen!

In de rol van Madame de Pompadour  ben ik altijd op zoek naar mijn Lodewijk; geef ik workshops in etiquette met name rondom de High Tea, in mijn mooi aangeklede prieeltje. Of ik loop rond op een braderie of festival, waar ik de mensen prachtige gedichten aan elkaar laat voordragen.  Madame de Pompadour valt onder andere op door haar prachtige kostuums. De madame heeft twee verschillende kanten: Het romantische, of het prachtige Steampunk ( Victoriaanse Fictie)

Als Heks Hazel vermaak ik kinderen tijdens feesten, vertel ik verhalen en ben ik rondlopend te vinden op beursen, feesten, braderieen, festivals en geef ik workshops.

Feestfotograaf Brigitte is een echt feestbeest en loopt op jubilea en familiefeesten fotograferend rond, terwijl de gasten worden vermaakt.

Daarnaast ben ik in de huid van Lod, de vriendelijke leprechaun te vinden op sprookjesachtige festivals, maar ook bij feesten en braderieen.

Juist in de wintermaanden is de Sneeuwkoningin op haar best, voorzien van haar sleetje loopt ze op braderieen, festivals  en bij kerstwandelingen waar ze haar prachtige verhalen vertelt, met magie omsluierd.

Voor de kleintjes is Puk erg lief, zij is een clown die er niet als een clown uitziet, zij is een kind onder de kinderen en kan erg goed ballonvouwen en grimeren/schmincken.
Is het nu een vlooientheater of een vlooiencircus? Bij mijn uitvoering staat het 'theater' maken centraal...
In de periode dat Sinterklaas in het land is is Piet Mario niet te missen. Piet Mario kan erg goed presenteren en intochten begeleiden. Bedrijven vieren graag het Sinterklaasfeest onder leiding van Piet Mario.

UA-6499753-2