Repertoire

Ik heb verschillende onderdelen en technieken op het gebied van goochelen, magie, kindervermaak en uitvoering die ik gebruik. Daarnaast heb ik nog enkele specials ontwikkeld rondom de thema's Middeleeuwen, High Tea etiquette, Steampunk, Verhalen vertellen en Interactie met publiek.

Special: High Tea etiquette

Het afternoon tea ritueel in de 19e eeuw ging gepaard met een heleboel regels en etiquette. Er kwam nogal wat zilver aan te pas en ook aan het tafellinnen werd heel wat aandacht besteed. 

Special: Interactie met publiek

Interactie met publiek is de rode draad door mijn werk. Of ik nu in een heel intieme setting of tijdens een groots opgezet festival werk, ik zoek altijd direct het contact met de gasten of bezoekers.

Special: Middeleeuwen

De periode van de Middeleeuwen heeft altijd mijn warme belangstelling gehad. Ik ben dan ook veel te vonden op evenementen met een middelseeuws of historisch karakter. Ik heb daarvoor speciale karakters die zichzelf in dee periode plaatsen.

Special: Steampunk

Steampunk is een opkomend fenomeen. Steampunk is een subgenre van fantasie of speculatieve fictie, met soms een absurdistisch sausje. De term verwijst naar de verhalen die zich afspelen in een tijd dat stoomkracht nog de primaire krachtbron was (meestal de 19e eeuw),

Special: Verhalen vertellen

Vrijwel ieder kind, maar ook een 'kind' van middelbare leeftijd of ouder vindt het prachtig om naar een verhaal te luisteren. Vooral als het goed verteld wordt.

Special: Workshops

Ik heb een viertal workshops uitgewerkt die voor verschillende doelgroepen erg leuk en vooral ook leerzaam zijn. Een workshop Ballondraaien, Grimeren, Clownerie voor scholen en Goochelen voor scholen.

UA-6499753-2