Repertoire

Ik heb verschillende onderdelen en technieken op het gebied van goochelen, magie, kindervermaak en uitvoering die ik gebruik. Daarnaast heb ik nog enkele specials ontwikkeld rondom de thema's Middeleeuwen, High Tea etiquette, Steampunk, Verhalen vertellen en Interactie met publiek.

Goochelen

Goochelen is de kunst van het schijnbaar onmogelijke. Het is vanouds een straat- en podiumkunst, waarbij door middel van vlugge hand- en vingerbewegingen een bedrieglijk, vaak optisch effect wordt gecreëerd. De bedoeling is dat het de toeschouwers onduidelijk blijft hoe dat effect, het 'onmogelijke', tot stand komt. Jong en oud staan elke keer weer perplex.

Podium act

Podiumacts zijn acts die zich op een podium, of vast afgebakende lokatie afspelen. Deze zijn dus in tegenstelling tot mobiele acts, statisch.

Mobiele act

Mobiele acts zijn het beste te beschrijven als 'rondlopend entertainment'. Dit is met name geschikt voor situaties waarbij het publiek over een groter gebied verspreid is, bijvoorbeeld markten, braderiën en soortgelijke evenementen. De act kan zich dan tussen het publiek mengen en het vermaken.

Ballonvouwen

Met speciale vouwballonnen kunnen snel kleine figuren worden gemaakt wat het ballonvouwen vooral voor grote groepen kinderen geschikt maakt. Uiteraard is het ballonvouwen op een kinderfeestje ook erg leuk. Met ballonfiguren als een prinsessenhoed, zwaard of een vikingshelm is uw prinses, piraat of ridder helemaal af.

Schmincken

Schminken is voor bijna elk kind een feest. Ik heb inmiddels heel wat ervaring in het schminken van kindergezichtjes. Voor meisjes en voor jongens, sprookjesachtig of spannnend,  alles is mogelijk. Schminken voor speciale gelegenheden is ook erg leuk, denk daarbij aan een bruiloft, familie- of bedrijfsfeest, koninginnedag of een verjaardag. Ik kom graag bij u thuis of op een feest of andere gelegenheid om de aanwezige kinderen te schminken. Succes verzekerd!

Tablemagic

Tablemagic is op elk evenement, met name bij feesten, braderien en festivals een doorslaand succes. Bij deze vorm van goochelen wordt er bij het publiek aan tafel of voor staande groepjes gasten gegoocheld. Juist omdat er wonderen plaatsvinden terwijl men er met de neus bovenop zit, is de impact enorm.

Meespeeltheater

Speciaal voor instellingen, scholen, bedrijven, campings, horecabedrijven, ect. is er nu ook een Magisch meespeel-theater ontwikkeld! Magisch, omdat ook tijdens het toneelspel de nodige goochelacts niet zullen ontbreken! De kinderen zullen verrast zijn door de onverwachte dingen die op magische wijze lijken te gebeuren.
Wij nodigen de kinderen uit om mee te spelen in hun verhaal. Of u nu op zee wilt zijn, of in een sprookje... Samen met u, passen wij ons verhaal aan, zodat het aansluit op uw programma.

Heeft u andere ideeën? Vertel ze ons,en wij proberen er met u iets moois van te maken!

UA-6499753-2