Ook leuk

Toon #
Titel
Weblink Clown Ikke

Dé site van de vrolijke magische goochelclown.

Weblink Green Thingz

Het groene volk dat steeds vaker opduikt op festivals in Nederland.

Hun thuis is het bos. Ze wonen ondergronds, de ingangen van onze holen zijn  te vinden tussen de wortels van de oude eiken. Ze beschermen het bos en het groen.
Ze zien  het dan ook als hun taak, om plekken waar veel mensen samen komen, vrij te houden van zwerfvuil.

Weblink Middeleeuws genootschap De Silveren Swaen

Zij zijn een groep enthousiaste mensen die als hobby hebben om een middeleeuwse gemeenschap na te spelen, uit de periode rond 1500-1600.

Hierbij hebben zij veel aandacht voor het uitoefenen van middeleeuwse ambachten en de historische verantwoorde kostuums.

Weblink Leuke mensen

Marcel en Marjolein zijn rasentertainers die op veel verschillende vlakken actief zijn. Elke zondagavond maken zij het radioprogramma "nerdalert" en rijden in een oude landrover van feest naar feest. Bij deze optredens kunnen zij soms maar moeilijk kiezen of ze in de eerste plaats dj, goochelaar of fotograaf zijn. Het liefst doen ze al deze dingen tegelijk en dat lukt nog prima ook.

Weblink Zwaardvechten.startbewijs.nl

Leuke portalpagina waarin van alles (ik ook! onder NL Re-enactment als Aye, de lichtekooi) te vinden is over zwaardvechten en alles waar dat mee samenhangt.

Weblink Fototour360, virtuele tour fotografie

Fototour360 is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in interactieve fotografie zoals interactieve (panorama)foto's en Virtuele Tours. Ook voor Google bedrijfsfoto's bent u aan het juiste adres.

Weblink Betaalbare Muziek van Jan Snikkers

Als u een swingende muziek band, act of een DJ voor uw  bruiloft zoekt dan bent u bij Betaalbaremuziek aan het juiste online adres. Onze streng geselecteerde muziek bands, artiesten, acts en DJ’s hebben zeer veel ervaring en hebben al menig keer de muziek verzorgd tijdens bruiloften en partijen.

Weblink Gea Fotografie Heino

Gea van Lohuizen is een bevriende fotografe uit Heino die veel van mijn studiofoto's heeft verzorgd, en dat in de toekomst ook nog vaak zal gaan doen!

UA-6499753-2