Kinderfeestjes

De Kinder-Entertainster 'betovert' met haar enthousiasme de kinderen. Want, zeg nu zelf: welk kind droomt er nou niet van om met een clown te goochelen, zelf te toveren met een heks, een geheime piratenschat op te sporen, om te luisteren en mee te doen in een sprookje, in een meespeeltheaterstuk of om met andere ridders en jonkvrouwen een geheim te ontsluieren???

Kinderfeestjes met als thema Heksenfeest, Ridderfeest, Sprookjesfeest of Fantasyfeest worden een doorslaand succes met de specialisten op het gebied van kinderentertainment: Puk, Heks Hazel, Lod, Maartje Susanna van de Ganzepan (middeleeuws) of Sterre-Marin de sprookjes vertelster.

Verjaardagsfeestjes, maar er kunnen ook vele andere aanleidingen zijn een feestje te organiseren of geven, worden door mij verzorgd. Bepalend voor al mijn kinderfeestjes is dat de kinderen actief met de show mee doen. Naast de feestjes met Puk, Heks Hazel, Lod of Sterre-Marin. zijn er ook feestjes in de stijl van Harry Potter (tovenaarsfeest), Prinsessenfeestjes (High Tea, met Madame de Pompadour), Middeleeuwsfeest...

Kinderfeestjes, tot 12 kinderen, prijs vanaf 100,00  Euro ( voor  ongeveer 1 uur en tot zo rond de 80 kilometer rond om Zwolle.)

 

Speciaal voor de kinderen

Clown Ikke, magische goochelclown

Clown Ikke treedt op met verschillende goocheltrucs, zingt (originele) liedjes, en betrekt de kinderen nadrukkelijk bij haar show.

De show is toegesneden op de gelegenheid.

Show onderdelen kunnen zijn:
 

  • Goochelen
  • Ballonvouwen
  • Tablemagic
  • Schminken
  • Liedjes zingen
  • Spelletjes doen

Hieronder een filmpje gemaakt tijdens een optreden van Clown Ikke tijdens Koninginnedag:

 

Puk, de lieve kindervriendin

Omdat niet alle kinderen van een "clown" houden is Puk in het leven geroepen. Puk doet een beetje het zelfde als Clown Ikke, maar is toch ook weer ietsjes anders.

Puk's moeder is een prinses, en haar vader piraat. Je snapt dat die geen tijd hebben voor een meisje zoals Puk. Maar Puk wil ook bijzonder zijn, net zoals iedereen eigenlijk bijzonder is! Daarom is Puk haar eigen weg gegaan, en heeft ze leren goochelen, kan ze schminken en ballonfiguurtjes draaien.

Kortom, met Puk is het gezellig!


Puk is ook in te zetten voor educatieve doeleinden. Zo heeft Puk al, met veel succes!, het project "Lucht" gedaan in samenwerking met GGD Regio IJsselvecht

 

Sterre-Marin, de verhalenvertelster

Sterre-Marin is een magische verhalenvertelster voor de kleintjes. Zij is zeer goed ingevoerd in de wereld van prinsen en prinsessen. Sprookjes en fantasy zijn de kernwoorden die de kinderen erg zullen aanspreken.
 

Heks Hazel, de lieve heks

Heks Hazel ziet er "eng" uit, maar is een heks met een hartje van goud. Al gauw zal het ijs gebroken zijn en nodigt zij de kinderen uit in de heksenkring. Daar worden de nieuwste wetenswaardigheden van de heksen uitgewisselt. En kunnen de kinderen zelf een truc leren! Na de heksenkring is er tijd voor een spel. En als je geluk hebt, dan zou Hazel`s tante nog wel langs kunnen komen. Helemaal vanuit het verre Ierland, dus is zij op tijd voor het feest of niet?

 

Madame de Pompadour, lekker deftig doen!

Op 29 december 1721 werd in Parijs een meisje geboren met de naam: Jeanne-Antoinette Poisson. Niemand had kunnen vermoeden dat juist dàt meisje een belangrijk persoon zou worden aan het hof van Koning Lodewijk de 15de!

Op haar 24ste kreeg zij van Lodewijk de 15de, de titel van Markiezin van Pompadour. Madame de Pompadour was een mooie intelligente dame, en zij was erg populair in de gegoede Parijse kringen. Zij had grote interesse in Literatuur en oog voor de in die tijd florerende Rococo-cultuur . Haar gok- en speelwoede was legendarisch te noemen, maar niet uitzonderlijk voor die tijd......

Madame de Pompadour neemt de kinderen mee naar haar tijd en ze leren magischerwijs en spelenderwijs enkele gewoontes en etiquettes.

Kosten

De kosten voor een kinderfeestje voor 12 kinderen zijn vanaf 150 Euro, de tijdsduur is dan ca 2-3 uur.

Exclusief reiskosten.

UA-6499753-2