Aye, de lichtekooi

Zoekt u een originele aanvulling voor uw evenement, eventueel met middeleeuwse kenmerken?!
Wilt u uw gasten eens op een andere manier verrassen....Denk dan eens aan Aye.

Met haar rieten mand onder haar arm, ziet ze er uit als of ze zo uit het verleden is komen aanlopen. Je vraagt je af: is het een wasvrouw? Een marktvrouw misschien?
Fout! Aye is de schalkse lichtekooi, maar kan ook de gedaante van een charlatan aannemen! Op een bijzondere manier weet Aye uw gasten op een aangename manier te "verleiden".

Brigitte, de feestfotograaf

Fotografe Brigitte is een echte feestfotografe die, behalve haar magische trucendoos ook een camera en haar eigen lijst meeneemt. Het gaat natuurlijk niet om de foto's, want voordat er een foto genomen is, is er al heel wat gebeurd....

Heks Hazel

Heks Hazel ziet er "eng" uit, maar is een heks met een hartje van goud. Al gauw zal het ijs gebroken zijn en nodigt zij de kinderen uit in de heksenkring.

Lod, de leprechaun

Een leprechaun (uitspraak 'leprekon') is een karakter uit de Ierse folklore. Deze wordt beschreven als een soort kabouter die veel met een klaver rondloopt in een groen kostuumpje met een lange baard en hoed.Ze verstoppen een pot goud, aan het einde of begin van de regenboog..... Leprechauns staan bekent als mannetjes in een groen pak met rood haar en een hoge hoed.

Madamme de Pompadour

Op 29 december 1721 werd in Parijs een meisje geboren met de naam: Jeanne-Antoinette Poisson.
Niemand had kunnen vermoeden dat juist dàt meisje een belangrijk persoon zou worden aan het hof van Koning Lodewijk de 15de! Op haar 24ste kreeg zij van Lodewijk de 15de, de titel van Markiezin van Pompadour. Madame de Pompadour was een mooie intelligente dame, zij was erg populair in de gegoede Parijse kringen. Bovendien had zij grote interesse in literatuur, amusement, en oog voor de in die tijd florerende Rococo-cultuur . Haar gok- en speelwoede was legendarisch te noemen, maar niet uitzonderlijk voor die tijd......

Puk

(Foto’s o.a. Jan van Kleef)

Omdat niet alle kinderen van een "clown" houden is Puk in het leven geroepen. Puk doet een beetje het zelfde als Clown Ikke, maar is toch ook weer ietsjes anders.Puk's moeder is een prinses, en haar vader piraat. Je snapt dat die geen tijd hebben voor een meisje zoals Puk. Maar Puk wil ook bijzonder zijn, net zoals iedereen eigenlijk bijzonder is! Daarom is Puk haar eigen weg gegaan, en heeft ze leren goochelen, kan ze schminken en ballonfiguurtjes draaien.

Kortom, met Puk is het gezellig!

Sneeuwkoningin

Geen ijzige of pinnige dame, maar een warme persoonlijkheid met een vriendelijk woord voor jong en oud. Altijd in geschelschap van haar dansende ijsbeertje Jenne.


Want zeg nu zelf....wanneer was de echte witte winter er voor het laatst? Misschien is dat wel de reden dat er zo weinig sneeuw valt. De Sneeuwkoningin heeft het natuurlijk veel te druk met ander bezigheden, waardoor ze de winter helemaal vergeet....., maar dit jaar is alles anders!

Zwarte piet Mario

Zwarte piet Mario begeleid te intocht, presenteert het feest en treedt op met verschillende goocheltrucs. Geheel in de sfeer van Sinterklaas voert Zwarte Piet enkele goocheltrucs uit, strooit met pepernoten en/of suikergoed.

Zwarte Piet komt bijvoorbeeld op personeelsfeesten, scholen, winkeliersverenigingen of bij u thuis.

Natuurlijk is Zwarte piet Mario alleen beschikbaar als Sinterklaas in het land is.

UA-6499753-2